Cena: 530.000€

Galerija

Opis oglasa

V središču Rateč prodamo novozgrajeno hišo, enoto dvojčka, izdelano do 5.gradbene faze oz. na ključ.

Tloris pritličja in nadstropja meri 90 m2. Neto bivalne površine je 68,2 m2 in 35 m2 lesene terase.

V pritličju obsega dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, ki ima izhod na veliko leseno teraso s pogledom proti Planici, hodnik in sanitarije. V nadstropju pa spalnico, otroško sobo in kopalnico.

Zemljišče meri 407 m2, na katerem je več parkirnih prostorov. Dostop do objekta je po asfaltirani cesti, ki je v solastništvu.

Objekt je zgrajen leta 2022 in je v celoti dokončan, razen lesene terase, ki bo dokončana ko bodo vremenske razmere to dopuščale.

Hiša je izdelana iz kvalitetnih materialov višjega cenovnega razreda. V bivalnih prostorih je položen oljen hrastov parket, po hodniku  in sanitarnih prostorih pa kvalitetna keramika.

Talno ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko Stiebel – Eltron.

Na oknih so nameščene zunanje žaluzije oz. krpanke na električni pogon, strešna okna pa so Velux in se daljinsko odpirajo.

Na vrtu je položena trava, urejena ambientna razsvetljava in zasajene trajnice.

Nepremičnina se nahaja v središču Rateč v občini Kranjska Gora. Rateče so v izhodišče  za številne športne aktivnosti, kot so smučanje, tek na smučeh, kolesarjenje, planinarjenje…

V bližini je Nordijski center Planica in tudi državna meja z Italijo in Avstrijo.

Cena hiše je 530.000 EUR.

Prodajalec pogojuje nakup s tem, da kupec poleg kupnine krije del stroškov prodaje v višini 2% od pogodbene prodajne cene, povečane za DDV.

Za informacije in ogled me prosim pokličite na 041-515-390, Saša.