Cena: 610.000€

Galerija

Opis oglasa

Hiša obsega 207 m2 neto površine v 3 nadstropjih in je opremljena.

V pritličju se nahaja kuhinja z velikim dnevnim prostorom, kjer se skozi veliko panoramsko steno odpira pogled proti posestvu, kopalnica in utility.

V 1. nadstropju sta dve spalnici, kabinet, kopalnica in dodaten wc.

V kleti je družabni prostor z velikim kaminom z možnostjo priprave jedi, delavnica, shramba in skladiščni prostori.

Hiša je bivalna celo leto, saj ima urejeno ogrevanje na kurilno olje s talnim gretje in radiatorji. Na strehi so kolektorji za ogrevanje sanitarne vode, v pritličju se nahaja tudi litoželezna peč na drva. Nameščena je klimatska naprava z dvema notranima enotama.

Posestvo obsega 9330 m2 in je zasnovano kot celota. Na njem se na treh terasah raztezajo oljčnik, mediteransko zelenje, sadno drevje, vrt, travnik in gozd.

Posestvo meji na Krajinski park Strunjan, tako da širitev zaselka ne bo več dovoljena. Hiša je precej na samem brez neposrednih sosedov. Prometa je zelo malo. Primerno za ljudi, ki si želijo miru in zasebnosti. V bližini je vsa infrastruktura in tudi veliko možnosti pohodništva in kolesarjenja. Primerno je tudi za konjerejo, saj je na zemljišču že nameščen hlev za konje s 4 boksi.

Do Izole je hiša oddaljena 5 minut z avtom. Oddaljenost od morja je 2 km. Cesta je občinska vzdržuje in kosi jo komunalno podjetje.

Hiša ima gradbeno dovoljenje. Posestvo je bremen prosto.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da kupec poleg kupnine plača tudi davek na prodajo nepremičnin v višini 2% od pogodbene cene.

Za več informacij in ogled me pokličite na: 041-515-390, Saša.